Mercimekli İlkokulu
Mercimekli Köyü Narman/ERZURUM
04420000000

VİZYON

Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, Türk milletinin ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen; ailesini, vatanını, milletini seven; hür ve bilimsel düşünce gücüne sahip, insan haklarına saygılı, çağımızın gerektirdiği bilgi ve becerilerle donatılmış, ülkemizin ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmasına katkıda bulunacak bireyler yetiştirmektir.

MİSYON

Milli ve manevi değerlerin bilincinde olan, bilimsel gelişmeler ışığında,eğitimin önündeki engelleri aşarak, çağdaş eğitim –öğretim anlayışıyla modern dünya gereksinimlerini benimseyerek öğrenmeyi öğrenen, sorgulayan, üreten, güvenilir,paylaşımcı,nitelikli,özgüveni gelişmiş, sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımcı, demokratik bireyler yetiştiren, fiziki donanımı tam, kalitede öncü bir kurum olmaktır.

Öğretim Şekli :Normal öğretim yapılmaktadır.

Normal öğretim yapılmaktadır.

Dersler 09:00´ da başlayıp,14:30´da bitmektedir.

Soba ile ısınmaktadır.

Uydu İnternet (VSAT)

İl merkezine uzaklığı 115 km,ilçe merkezine uzaklığı ise 19 km´dir

Yerleşim Yeri Bilgisi

Köyde bakkal,köy odası,kıraathane,sağlık ocağı bulunmamaktadır.Ayrıca kiralık konutta bulunmamaktadır.